Stor klädkedja öppnar i Töcksfors

Ekonomi
PUBLICERAD:
Töcksfors Shoppingcenter bygger ut och nyöppnar under våren 2019.
Foto: Kasper Norling
Töcksfors Shoppingcenter expanderar och investerar. På torsdagen stod det klart att den svenska modejätten H&M slår upp portarna inom kort.

Butiken ska enligt ett pressmeddelande från Thon Property AB få en central placering och beräknas bli 1 544 kvadratmeter stor.

Lars Erik Erøy, som är centerchef, menar att etableringen av H&M är en kvalitetsstämpel och en viktig del i lyfta köpcentrumet till nästa nivå.

– Med en pågående utbyggnad på 9 000 kvadratmeter och en budget på 200 miljoner kronor visar Olav Thon Gruppen att man har stor tro på framtiden i det lilla samhället intill riksgränsen i Årjäng kommun, säger han i ett pressmeddelande.

Koncernchefen Olav Thon är också glad över att välkomna den nya klädbutiken.

– Töcksfors Shoppingcenter vill bli extra attraktivt med H&M:s nya etablering och jag önskar H&M mycket välkommen till Töcksfors Shoppingcenter, säger Olav Thon i ett pressmeddelande.

Förutom H&M ska även Espresso House öppna ett café med drygt 100 sittplatser, lagom till köpcentrumets nyöppning i vår. Då slår även H&M upp portarna.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.