Hoppa till huvudinnehållet

Räddningstjänsten fick släcka brand vid Skårebron

Publicerad:
Foto: Arkivbild

Under natten kallades räddningstjänsten till en pågående brand vid Skårebron.

Räddningstjänsten kallades vid 03:15 till en brand i närheten av Skårebron. Där ska ett föremål ha brunnit vid en refug.

– Det är en inringare som har sagt att något brinner på en refug och att han inte lyckats släcka det själv. Vi är framme på platsen och det verkar röra sig om en liten brand. Det är lätt åtgärdat från vår sida, säger Glenn Appel, räddningsledare i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Artikeltaggar

BränderBrott & blåljusLarmNyheterRäddningstjänstenSkåreSOS Alarm

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.