"Baron“ redo för comeback

Innebandy
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Henrik “Baron” Nordblad är redo för comeback i Karlstad IBF.
Foto: Karlstad IBF
Nu är det klart.
Henrik “Baron” Nordblad, 32, kommer att göra comeback i Karlstad IBF.

Precis som NWT skrev i förra veckan handlar det om tre matcher.

“Sedan gör vi en utvärdering tillsammans med Henrik och ledarstaben, angående en eventuell fortsättning. Anledningen till att han kommer in just nu är att vi haft skador på några av de äldre spelarna, då truppen är väldigt ung, så vi känner att Henrik med sin rutin och tyngd kommer vara viktig för gruppen. Han är en spelartyp som saknas i den befintliga truppen”, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Henrik Nordblad lämnade klubben efter SSL-säsongen 2015-2016, under vilken han noterades för 26 matcher och åtta poäng (4+4). Därefter har karriären trappats ner och föregående säsong spelade 32-åringen inte alls.

Nordblad är redo för spel redan på söndag hemma mot Visby.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.