Hoppa till huvudinnehållet

Lullaby S.I.R imponerade på Solvalla

Publicerad:

Ingress här...– Jag tror jag svimmar för jag trodde inte att hon kunde vinna på det här sättet igen.

Det sa Anna Björlin efter att hennes fina sto Lullaby S.I.R vunnit Mälardalscupens final med ett förstapris på hela 100 000 kronor.

Foto: Bertil Ericson / TT

Det var verkligen ingen turseger för Oskar J Andersson fick från sitt åttondespår bakom vingen en tuff resa för att komma fram i dödens. Segern blev inte mindre ”värd” då det var storfavoriten Bella M.J med Jorma Kontio som satt i spets. In på upploppet stod det och vägde men Lullaby S.I.R var bara bäst.

– Hon brukar ta ner ledaren när hon har den här formen, sa Oskar som efter tre starter är obesegrad med fyraårsstoet som kanske gör en start till innan det blir vintervila.

Björn Goop var på plats och blev trea med Topspin som satt i vinnarhålet bakom Bella M.J.

Goop kunde också notera att hans Easy Creation blev fyra med Mattias Djuse i sulkyn.

Kvällens duo var annars Jorma Kontio och Timo Nurmos. Man At Work visade i V65-inledningen sin höga klass och var totalt överlägsen. Andra segern inom streckspelet kom med S.G Carpentier som spårade runt om och vann med drygt tre längder.

Artikeltaggar

Björn GoopOskar J AnderssonTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.