Jysk skjuter upp etablering i Hagfors

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Jysk Sverige skjuter upp sin etablering i Hagfors. Anledning är att etableringen överklagats till Mark och miljödomstolen.

Bygget står just nu still i väntan på beslut från Mark och miljödomstolen.

Den ursprungliga planen var att Hagfors skulle stå klar att invigas i början av juni 2019.

– Vi hoppas så klart att den här processen ska gå snabbt men vi vet redan att det öppningsdatum vi satt tidigare inte längre är realistiskt, säger Carsten Lönne som är etableringschef vid Jysk Sverige i ett pressmeddelande.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.