Hamnutbyggnaden, ett mångmiljonprojekt

Miljö
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Kommunalrådet Peter Söderström (S) och kollegan Mona Smedman (C) i arbetsgruppen för hamnutvecklingen får nog vara beredda på att använda åtskilliga miljoner kronor av Arvikabornas skattemedel innan hamnen är slutgiltigt utvecklat. Hur många miljoner vet ingen idag. Hittills har hamnprojektet kostat drygt 15 miljoner kronor enligt Arvika kommun och det finns dessutom 50 miljoner avsatta för en planskild korsning intill Palmviksrondellen.
Foto: Hans-Åke Henriksson
Utvecklingen av Arvika hamn har hittills kostat 15,3 miljoner kronor. En fullt utbyggd hamn kommer att kosta betydligt mer, exakt hur mycket vet ingen idag.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.