Fina framgångar för Karlstads gymnastikförening

Gymnastik
PUBLICERAD:
Den gånga helgen tävlade Karlstads gymnastikförening i både Norrköping och Göteborg och det blev framgångar i båda städerna.

Truppen Solen deltog i Mellangruppen i Norrköping och vid chearleedingtävlingen Nordic all Level Cheerleading Championship i Göteborg tävlade inte mindre än nio lag från KGF cheerxplosion.

Det blev hela fem medaljer till Karlstads gymnastikförening vi de här tävlingarna.

I Norrköping blev det silver i grenen tumbling och i Göteborg gick det ännu bättre.

Där vann lagen TNT och Vogue sina klasser och det blev även silver till lagen Rebels och Passion.

– Det är alltid kul när det går bra för våra tävlingslag, säger Sofia Håkansson som är ordförande i Karlstads gymnastikförening.

Och hon fortsätter:

– Vi är lite bortskämda med att cheerlagen alltid gör väldigt bra resultat, men det är ett gediget hårt arbete som ligger bakom av både aktiva och ledare. Jag är väldigt glad och stolt för deras skull. Sen har vi truppgymnastiken, där vi länge haft en stor bredd men på lägre nivå. Jag ser fram mot att följa Solens och övriga trupplags spännande utveckling.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.