Hoppa till huvudinnehållet

Säljstopp för Ernst glögg

Publicerad:

Systembolaget stoppar försäljningen av Ernst Kirchsteigers alkoholfria glögg.

Stoppet kommer efter att flera flaskor innehållande glöggen den senaste tiden exploderat, rapporterar Aftonbladet.

På Systembolagets hemsida står följande:

“Systembolaget säljstoppar i samförstånd med producenten Ernst alkoholfri glögg. Kunder som köpt produkten ombeds att lämna tillbaka den till någon av Systembolagets butiker och får då pengarna tillbaka.”

Artikeltaggar

AftonbladetErnst KirchsteigerNyheterSverigeSystembolaget

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.