Karriärens bästa för Thorn

Sport
PUBLICERAD:
Viktor Thorn, från Bengtsfors, blev tolva i lördagens skidlopp på 15 kilometer i Lillehammer.

Thorn var dagens bäste svensk och 1.06 efter vinnaren Sjur Røthe, från Norge.

– Jag har svårt att vara nöjd, jag är aldrig nöjd. Men i dag får jag ändå vara ganska nöjd. Det var ett stabilt lopp. Jag kunde hålla ett jämnt tempo. Men om det hade varit hårdare före så hade det nog gynnat mig ännu mer, säger Viktor Thorn till SVT.

Tolfteplaceringen var Viktor Thorns bästa placering i ett distanslopp.

Viktor Thorn i målgången på lördagens 15 kilometer fristil.
Foto: Tore Meek
Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.