Eric Clapton - Alla behöver inte göra en julskiva

Skivor
PUBLICERAD:

Att göra en julskiva är ingen liten sak. Inte är det lätt heller. Eric Clapton är en av världens bästa gitarrister, det är inte tu tal om den saken. Clapton vill göra ett album med julmusiken med bluestouch, men har skapat ett album i märkligaste laget.

Här finns flera helt obegripliga låtar, och Jingle Bells – även om det är en hyllning till Avicii – och Home For The Holidays som kunde ha kapats helt. Det finns några få ljuspunkter.

Christmas Tears är en bluesrökare som återigen visar prov på varför Clapton anses vara en så fantastisk gitarrist. Dock är det ingen jullåt trots ordet Christmas i titeln. Sentimental Moments är en fin ballad, men saknar även den julkänsla.

Det räcker inte att sjunga Christmas eller lägga till bjällerklang för att få julkänsla i musiken.

Bästa låt: Sentimental Moments

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.