Värmlänning omvald till LUF:s styrelse

Nyheter
PUBLICERAD:
Anders Viking Pettersson från Värmland har blivit omvald till Liberala ungdomsförbundet styrelse.

Värmland blir fortsatt representerad i LUF:s förbundsstyrelse i och med att Anders Viking Pettersson blivit omvald till förbundsstyrelseledamot under LUF:s kongress i Lund i helgen.

Anders Viking Pettersson
Foto: Dennis Lindbom

– Det känns underbart att få vara med och leda denna fantastiska organisation in i Europavalrörelsen 2019. Vi vill driva för ett starkare EU som kan ta sig an våra stora framtidsutmaningar som migration, säkerhet och miljö, säger Anders Viking Pettersson.

Anders Viking Pettersson har suttit i styrelsen för LUF sedan 2017.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.