• onsdag
  2 dec
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  3 dec
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  4 dec
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   2.9 mm
 • lördag
  5 dec
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Sundstabadet garanterat säkert

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Som andra anläggning i Sverige har Sundstabadet blivit certifierade enligt SSEN 15288-2 – en europeisk säkerhetsstandard som ger kvitto på att den anläggning man driver är så säker och trygg som möjligt för dess besökare.

Arbetet med certifieringen har innefattat allt ifrån säkerställande att kemikaliehantering görs på ett korrekt och säkert sätt till att tydliggöra att personal som jobbar med badbevakning har rätt utbildning och kompetens genom korrekta rutiner och dokumentation av genomförda tester.

– Det känns väldigt skönt att nu vara i mål. Det blev ett långt större – men också mycket mer givande – arbete än vad vi inledningsvis trodde när vi startade upp processen för drygt ett år sedan, säger Stephan Hammar, verksamhetschef Bad och sport i Karlstads kommun.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.