Kaptenen kvar i Karlstad BK

Fotboll
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Karlstad BK har fått ytterligare en viktig pusselbit på plats.
Under måndagen bekräftade klubben att kaptenen Oskar Alvers tecknat ett nytt tvåårskontrakt.

– Jag trivs fantastiskt bra i klubben. Förutsättningarna är på topp med otroliga möjligheter som Våxnäs IP ger oss. Vi har mycket folk runt klubben som arbetar hårt för att fortsätta vår satsning. Division 1 blir ett bra steg för mig nu efter många år i division 2 och jag vill fortsätta resan vi påbörjat med KBK, säger Alvers till klubbens sajt.

21-åringen noterades för fem mål på 24 matcher den gångna säsongen och Daniel Pettersson, ordförande i KBK, är mycket belåten över att få behålla honom i truppen.

– Det känns otroligt skönt att Alvers har kritat på för oss. Det är en spelare som är en väldigt bra förebild för både lagkompisar men även för föreningens ungdomar. En spelare som vi i Karlstad BK vill förknippas med, säger han.

Samtidigt står det klart att Albin Handel lämnar för division 2-klubben Åmål.

– Jag behöver ta nästa steg i min utveckling och få spela seniormatcher kontinuerligt under en hel säsong, vilket jag tror hade blivit svårt för mig i KBK:s division 1-trupp, säger han.