Högre hyreshöjning än tidigare av Karlstadshus

Publicerad:

Stiftelsen Karlstadshus och Hyresgästföreningen har kommit överens om nya hyror för 2019.

Det blir en höjning med 1,95 procent som kommer omfatta 2 514 lägenheter spridda över flera bostadsområden i Karlstad.

– Höjningen är något större för 2019 jämfört med tidigare år. Det beror på att Karlstadshus nu kommer att genomföra ett ambitiöst och nödvändigt underhållsprogram som kommer att sträcka sig över flera år. Och det är något som kommer hyresgästerna till del, säger Claes Carling, förhandlare på Hyresgästföreningen, i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

EkonomiHyresgästföreningenKarlstads kommunStiftelsen Karlstadshus

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare