• onsdag
  5 aug
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  6 aug
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  7 aug
  16°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm

Hållbara medlemmar hyllas av Coop

Nyheter
PUBLICERAD:
Nu hyllar Coop de medlemmar som handlar mest hållbara varor runtom Sverige. Vinnarna har alla minst 80 procent hållbarhetsmärkta varor i sina kundkorgar.

– Många av Coops hållbarhetsinitiativ kommer från våra medlemmar. De driver oss framåt och det är därför väldigt roligt att vi kan ge tillbaka genom att uppmärksamma de som gör skillnad med sin konsumtion i vardagen, säger Charlotta Szczepanowski, chef hållbarhet & kvalitet på Coop, i ett pressmeddelande.

Mest hållbara medlem i Värmland är Brynja Gudmundsdottir som tillsammans med de andra vinnarna nyligen uppmärksammats i sin lokala Coopbutik, där de belönats med en matkasse fylld med varor från Coops varumärke Änglamark.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.