Kenorad inlämnad i Sunne gav storvinst

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En Kenorad som lämnades in hos Coop Extra i Sunne resulterade på lördagen i en miljonvinst. Det är fjärde storvinsten i år som butiken i Sunne förmedlat.

Raden som gav vinst i kväll hade med tio av de dragna numren och vinsten blev 1 000 000 kronor.

– Det är alltid lika roligt att ringa och ge miljonvinstbesked. Snart måste vi också undersöka vad de gör i Sunne, och speciellt på Coop Extra, då de har så många vinster. Det är minst sagt imponerande, säger Magnus Fridell, vinnarkommunikatör på Svenska spel.

Nu återstår det för Svenska spel att försöka få tag i den lyckliga vinnaren.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.