Hoppa till huvudinnehållet

Ernst tillbaka till Saxå herrgård

Publicerad:
Ernst gör julprogram på Saxå herrgård - igen. 2011 var han där och gjorde både sommar och jul-program. Nu kommer han åter för att göra Jul med Ernst.
Ernst gör julprogram på Saxå herrgård - igen. 2011 var han där och gjorde både sommar och jul-program. Nu kommer han åter för att göra Jul med Ernst. Foto: Lena Richardson

Ernst Kirchsteiger kommer tillbaka till Saxå herrgård, för att spela in årets upplaga av Jul med Ernst.

Sjömagasinet som Ernst Kirchsteiger rustade i “Sommar med Ernst” 2011 kommer åter att få Ernstbesök.

Det blir faktiskt andra gången han gör “Jul med Ernst” i magasinet, för även 2011 spelade han in sitt julprogram där.

Inspelningarna för årets upplaga inleds i dagarna och programmet har premiär den 6 december i TV4.

“Stämningsbyggare”

"Sveriges främste stämningsbyggare tar oss i år till det vackra Sjömagasinet på Saxå herrgård för att skapa en sagolik jul full av lantliga traditioner och överraskningar“ skriver TV4 i ett pressmeddelande, där Ernst Kirchsteiger själv uttalar sig så här:

– Det känns väldigt kul att fira jul i Sjömagasinet. Bara byggnaden i sig inspirerar och hjälper till att skapa en riktigt vacker jul.

Hemlagat

“Jul med Ernst möter upp som en trygg vante att hålla i handen när julstöket står för dörren” skriver TV4 och utlovar en traditionell jul där lantliga traditioner står i centrum. Tomtar, snöänglar och stjärnor utlovas, liksom hemlagad senap och griljering av skinka.

– Ernst Kirchsteiger har en helt unik förmåga att inspirera oss med sin matlagning, pyssel och kloka tankar. Årets program är ett generöst julbord med allt från tilltugg via gnistrande julstjärnor till söta munsbitar, säger Clara Tengbom, exekutiv producent.

Jul med Ernst sänds klockan 20.00 den 6, 13 och 20 december på TV4, TV4 Play och C More.

Artikeltaggar

Ernst KirchsteigerFilipstads kommunNöje/KulturNyheterSaxå herrgård

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.