Tollefsen: Jag får ta med mig en toarulle ut på isen

Ishockey
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Familjen Tollefsen, pappa Ole Kristian, mamma Guro och barnen Vida och Filip flyttade hem till Norge i våras. Men Karlstad är alltid hemma. Den 24 november hyllas han i Löfbergs Arena, före hemmamatchen mot Frölunda. Men “Tolle” vet att han får betala ett tufft pris, dagen efter. Han är långtifrån återställd.
Foto: Lisa Olaison
Sista hjärnskakningen av många stoppade karriären. Den 24 november hyllas Ole Kristian Tollefsen av Färjestad och fansen i Löfbergs Arena.
– Det blir det avslut och den sista “match” som jag aldrig fick. Jättekul att bli hyllad men det är också jag som ska tacka tillbaka till alla. Jag är väldigt känslosam och får väl ta med mig en toarulle ut på isen, säger han.
“Tolle” vet att han får betala ett dyrt pris för den emotionella ansträngningen dagen efter. Han är långtifrån återställd.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.