Hoppa till huvudinnehållet

Pål Jonson fick nytt uppdrag

Publicerad:

Pål Jonson (M) har valts in i Nordiska rådets Gränshindersgrupp som tillsammans med Gränshindersrrådet ska arbeta mot hinder mot rörligheten på den nordiska arbetsmarknaden.

– Jag brukar vara en rätt så tuff kritiker mot Nordiska rådet eftersom jag tycker att rådet ofta fokuserar på fel saker. Det handlar för mycket om nordisk symbolpolitik och för lite om att angripa vardagsproblem för människor och företag som är verksamma i andra nordiska länder. Men jag är mycket glad över att ingå just i Nordiska rådets gränshindersråd som arbetar med många av de gränshinder som vi ofta känner konsekvenserna av i Värmland säger Pål Jonson.

Pål Jonson är värmländsk riksdagsman och sitter i Försvarsutskottet och utrikesutskottet.

Artikeltaggar

Nordiska rådetNyheterPål Jonson

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.