Gruvlyckan är ett prioriterat område

Insändare
PUBLICERAD:

Svar till Gruvlyckebo, insändare i NWT 2018-10-31

Vi jobbar hela tiden för att våra bostadsområden ska vara trygga och trivsamma. Att Gruvlyckan kopplas ihop med ghetto och slum håller vi inte riktigt med om, det är många som vill bo där och omflyttningen hos oss är inte stor.

Därmed inte sagt att inte allt kan göras bättre och Gruvlyckan är just nu ett prioriterat område för oss när det gäller den sociala boendemiljön.

Vi pratar gärna vidare med dig i dessa frågor på exempelvis ett möte eller via telefon. Kontaktuppgifter finns på vår hemsida kbab.se eller via vår telefonväxel 054-540 76 00. Vi ser fram emot att höra från dig!

Annica Karlsson

Ansvarig förvaltare Gruvlyckan

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.