Förre FBK-backen till Leksand

Ishockey
PUBLICERAD:
Hugo Enock i Filipstads IF.
Foto: Mattias Karlsson
Förre FBK-backen Hugo Enock har skrivit ett tryout-kontrakt med Leksand.

Enock kommer att ansluta till klubben under söndagen och kontraktet gäller till och med den 6 november.

– Jag ser fram emot att komma till Leksand, föreningen och den fina hockeykulturen som finns i bygden. Att få komma igång med laget kommer bli väldigt kul och jag skall försöka kriga till mig en plats i laget under den tid jag har fått. Det här är en bra chans för mig att starta om och utvecklas som spelare, säger Enock i ett pressmeddelande.

Han har den senaste tiden representerat Filipstad i division II.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.