Monster inleder

Publicerad:

Förutom själva tävlingarna är det en del kringarrangemang. En nyhet som inleder årets evenemang på torsdagen är monstertruckuppvisning av svenska teamet Viking Monster Trucks, som ägs av Lars Larsson från Bengtsfors. Teamet består av två monstertruckar, Mean Viking och Thor. Det är den sistnämnda, en tre meter hög best med V8 på 1 450 hästkrafter, som ska köra i Höljes.

– Vi kanske tar in några husvagnar som de kan mosa, säger Morgan Östlund i Finnskoga MK.

Det här bjuds under VM-dagarna i Höljes:

Torsdag: Monstertruckuppvisning, scenshow med Pistonheads Partyband och i racebaren Kapten Grus-högen.

Fredag: Scenshow med Rydell & Quick och i racebaren Turbotits.

Lördag: Dans på startplattan till Rune Rudberg Band, scenshow med The Mule Skinner Band och i racebaren Pistonheads Partyband.

Artikeltaggar

Rallycross

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare