Hoppa till huvudinnehållet

Digital begravningsbyrå till Värmland

Publicerad:

Den digitala begravningsbyrån Lavendla erbjuder nu tjänster även i Värmland.

Att planera en begravning kräver idag ofta mycket tid och energi, och inte blir det lättare av att man befinner sig i stor sorg. Kan man däremot planera begravningen hemifrån, i sin egen takt, blir processen betydligt enklare och kostnaderna kan sänkas avsevärt, skriver den digitala begravningsbyrån Lavendla i ett pressmeddelande.

– Vi är övertygade om att Värmlandsborna är digitala nog att se mervärdet i Lavendla, säger företagets VD Jakob Nordström.

Artikeltaggar

NyheterVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.